VKFI
Van Kessel Financieel Interimmanagement ("VKFI") richt zich op interimmanagement op financieel en bedrijfseconomisch gebied. Op dit moment is de organisatie nog een zogenoemde 'eenpitter'.

Drs. Fred van Kessel heeft al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan als Financieel (Interim)manager met het doorlopend vinden van oplossingen voor diverse problemen.

De drive van Van Kessel Financieel Interimmanagement bestaat uit het realiseren van zaken tezamen met een team. Iets zien groeien en beter zien worden. De organisatie richt zich niet op een specifieke branche, maar is juist geïnteresseerd in de diversiteit van organisaties, branches en mensen. De veelzijdigheid van Fred van Kessel is af te lezen uit het feit dat hij zowel controller geweest is bij een zorginstelling als ook controller bij een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf.

Indien u geïnteresseerd bent in de diensten van Van Kessel Financieel Interimmanagement, dan kunt u contact opnemen met Fred van Kessel. Op de internetpagina 'Contact' vindt u alle gegevens om VKFI te bereiken.